Nye tagrender og nedløbsrør til huset

​Overvejer du at få nye tagrender på dit hus? Hos Sunds Blik i Assens kommer vi blandt andet i Odense og andre steder på Fyn for at montere nye tagrender. Vi har fair priser på montering af tagrender og nedløbsrør. Vi arbejder for både private og erhverv.

Zink eller kobber til de nye tagrender

Vi har et stort udvalg at vælge imellem, når du skal have nye tagrender og nedløbsrør til dit hus. Vi kan blandt andet tilbyde zink og kobber.

Zink er et naturmateriale, der giver et eksklusivt udseende. Det vil patinere med tiden, så det bliver endnu flottere, og det passer til de fleste byggestile. Zink kræver ingen vedligeholdelse. Derfor får du en tagrende, som kan holde i mange år og med et minimalt arbejde. Zinktagrender kan holde i op til 30 år. 

​Kobber minder på mange måder om zink. Kobberets patina beskytter også mod korrosion, og det vil også skifte farve over tid. Vi råder og vejleder gerne om forskellen på kobber og zink til dine nye tagrender. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

Kontakt os for at få et tilbud på udskiftning

Hvad koster nye tagrender? Vi tager gerne en drøftelse af forskellen på zink og kobber ved en udskiftning. 

Vi udarbejder også gerne en uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning. Læs også mere om skorstensinddækning og kvistindækning.

​Du kan kontakte din blikkenslager på telefon 21 81 85 83 for at aftale nærmere. Eller du kan også skrive til os på e-mail info@sunds-blikkenslager.dk.

Prisberegning​ for tagrender og nedløbsrør

Priser fra 325 kr. pr. meter.

Priseksempel på 30 meter

Ca. 9.750 kr.

Kontakt din blikkenslager for et gratis tilbud

Ønsker du har høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Det er vigtigt for os at have en god dialog hele vejen fra start til slut. Derfor begynder vi med en solid forventningsafstemning af dine ønsker og behov. ​ 

Du kan ringe til din blikkenslager på telefon 21 81 85 83 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@sunds-blikkenslager.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Firmainfo

Sunds blik

CVR: 35086021

Gyvelvænget 29
​5690 Tommerup

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til en af vores ydelser.

Telefon: 21 81 85 83

E-mail: info@sunds-blikkenslager.dk

​Vi tilbyder

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt