Facadebeklædning i tidløst og vedligeholdelsesfrit design

Har du brug for professionel hjælp til facadebeklædning? Hos Sunds Blik tilbyder vi facadebeklædning til private og erhverv, og vi har især mange kunder fra Assens og Odense samt andre byer på Fyn. Vi kan blandt andet være behjælpelige med facadebeklædning i:

  • ​Zink
  • ​Sort zink
  • Kobber

Det er en tidløs og vedligeholdelsesfri måde at beklæde sin facade på, og herudover er det en investering, du hurtigt kan tjene ind igen. Det skal desuden nævnes, at vi tilbyder sternbeklædning i individuelle mål, som ligeledes er tidløs i designet. Herudover går vi meget op i det gode samarbejde mellem os og kunden, som vi mener, altid bør bygge på troværdighed og tillid. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.​

Mange års erfaring med facadebeklædning i høj kvalitet

Vi er ganske enkelt eksperter, når det kommer til facadebeklædning, da vi er en virksomhed, der har blik for detaljen. Vi tilbyder desuden gode priser, og så skal det nævnes, at vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi aldrig tillader os at gå på kompromis med kvaliteten.

Grundet vores mangeårige erfaring står vi desuden klar til at give dig rådgivning, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedst mulige løsning for dig, når det kommer til facadebeklædning. Endelig skal det nævnes, at vi ikke bliver tilfredse før, at du har godkendt resultatet.

Kontakt os allerede i dag for mere information

Når det kommer til facadebeklædning, er vi stærk på prisen og bedst på kvaliteten. Vi hjælper med facadebeklædning i zink og kobber, og det smarte ved denne type beklædning er desuden, at den er tidløs og vedligeholdelsesfri. 

Hos os er du altid garanteret et godt samarbejde, der beror på tillid og troværdighed. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til din facade, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Eller du kan høre mere om vores alu beklædning her.

Det kan du gøre ved at ringe på telefon 21 81 85 83 eller ved at sende en besked til e-mail info@sunds-blikkenslager.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt din blikkenslager for et gratis tilbud

Ønsker du har høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Det er vigtigt for os at have en god dialog hele vejen fra start til slut. Derfor begynder vi med en solid forventningsafstemning af dine ønsker og behov. ​ 

Du kan ringe til din blikkenslager på telefon 21 81 85 83 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@sunds-blikkenslager.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Firmainfo

Sunds blik

CVR: 35086021

Gyvelvænget 29
​5690 Tommerup

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til en af vores ydelser.

Telefon: 21 81 85 83

E-mail: info@sunds-blikkenslager.dk

​Vi tilbyder

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt