​Stærk på prisen - bedst på kvaliteten!

Facadebeklædning i tidløst og vedligeholdelsesfrit design

Har du brug for professionel hjælp til facadebeklædning? Hos Sunds Blik tilbyder vi facadebeklædning til private og erhverv, og vi har især mange kunder fra Assens og Odense samt andre byer på Fyn. Vi kan blandt andet være behjælpelige med facadebeklædning i:

  • ​Zink
  • ​Sort zink
  • Kobber

Det er en tidløs og vedligeholdelsesfri måde at beklæde sin facade på, og herudover er det en investering, du hurtigt kan tjene ind igen. Det skal desuden nævnes, at vi tilbyder sternbeklædning i individuelle mål, som ligeledes er tidløs i designet. Herudover går vi meget op i det gode samarbejde mellem os og kunden, som vi mener, altid bør bygge på troværdighed og tillid. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.​

Mange års erfaring med facadebeklædning i høj kvalitet

Vi er ganske enkelt eksperter, når det kommer til facadebeklædning, da vi er en virksomhed, der har blik for detaljen. Vi tilbyder desuden gode priser, og så skal det nævnes, at vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi aldrig tillader os at gå på kompromis med kvaliteten.

Grundet vores mangeårige erfaring står vi desuden klar til at give dig rådgivning, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedst mulige løsning for dig, når det kommer til facadebeklædning. Endelig skal det nævnes, at vi ikke bliver tilfredse før, at du har godkendt resultatet.

Kontakt os allerede i dag for mere information

Når det kommer til facadebeklædning, er vi stærk på prisen og bedst på kvaliteten. Vi hjælper med facadebeklædning i zink og kobber, og det smarte ved denne type beklædning er desuden, at den er tidløs og vedligeholdelsesfri. 

Hos os er du altid garanteret et godt samarbejde, der beror på tillid og troværdighed. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til din facade, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Det kan du gøre ved at ringe på telefon 21 81 85 83 eller ved at sende en besked til e-mail info@sunds-blikkenslager.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Firmainfo

Sunds blik

CVR: 35086021

Gyvelvænget 29
​5690 Tommerup

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til en af vores ydelser.

Telefon: 21 81 85 83

E-mail: info@sunds-blikkenslager.dk

​Vi tilbyder

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt