Skifertag ved udskiftning, renovering eller nybyggeri

Overvejer du et skifertag? Hos Sunds Blik i Assens har vi lagt nyt tag hos mange kunder i blandt andet Odense og mange andre steder på Fyn. Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser på montage af skifertag.

Få et naturligt farvespil på huset med et skifertag

Skifertag er velegnet til både nybyggeri og til renovering med videre. Skifer sender klare signaler om elegance og rene linjer.

Skifer i fibercement findes i flere formater og farver. Det kan have en glat overflade eller struktur. Naturskifer har mange kvaliteter. Det er smukt at se på, og det er samtidig en tagløsning, der holder i mere end 100 år.

Et skifertag kræver ingen vedligeholdelse. Der er tale om en klassisk sten, og det giver et naturligt farvespil, som ikke falmer. Skifer er samtidig et miljøvenligt valg af tag, da det ikke kræver megen energi.​

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Samtidig sikrer vi en god dialog gennem hele forløbet. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

Kontakt os for at få et tilbud på montage af nyt tag

Hvad koster et skifertag? Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår opgaver og drøfter mulighederne. Herefter kan vi sende et tilbud med en god pris på et nyt tag med naturskifer.

Du kan ringe til os på telefon 21 81 85 83 for at høre mere eller at aftale en tid. Eller du kan skrive til vores e-mail info@sunds-blikkenslager.dk.​

Kontakt din blikkenslager for et gratis tilbud

Ønsker du har høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Det er vigtigt for os at have en god dialog hele vejen fra start til slut. Derfor begynder vi med en solid forventningsafstemning af dine ønsker og behov. ​ 

Du kan ringe til din blikkenslager på telefon 21 81 85 83 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@sunds-blikkenslager.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Firmainfo

Sunds blik

CVR: 35086021

Gyvelvænget 29
​5690 Tommerup

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til en af vores ydelser.

Telefon: 21 81 85 83

E-mail: info@sunds-blikkenslager.dk

​Vi tilbyder

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt